Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το “καρφί” του για τη Μαρία Σολωμού σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης “καρφώνει” τη Μαρία Σολωμού για τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού. Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει πώς είναι αντίθετη στο εμβόλιο και μάλιστα είχε πει πως “θα γίνει ακόμη και ασπίδα αν χρειαστεί προκειμένου να μην το κάνει ο γιος μου”.

Η άποψη αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, ενώ τη σχολίασε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της συναδέλφου του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social … και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρία… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ. Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!»

Δείτε την ανάρτηση του ΕΔΩ