Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ολοκλήρωσε, πριν από λίγες ημέρες, τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, που παραμένει επισήμως ακόμα αβάπτιστη, με στόχο ο τίτλος να γεννηθεί κατά τη διάρκεια του μοντάζ. Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες.

Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα.Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο.Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλημμα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια.

Ηθοποιοί από διαφορετικές Ηπείρους (Αμερική, Ευρώπη και Ασία) δίνουν το στίγμα της ερμηνείας: J.K.Simmons, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό το τρέιλερ της 1ης ιστορίας «Boomerang», καθώς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μας ξεναγεί στα γυρίσματα της 2ης ιστορίας «Loseft 50mg». Σύντομα θα ακολουθήσουν τρέιλερ από τη 2η και 3η ιστορία.

 

xristoforos papakaliatis  (1)xristoforos papakaliatis  (2)xristoforos papakaliatis  (4)xristoforos papakaliatis  (5)xristoforos papakaliatis  (6)xristoforos papakaliatis  (7)xristoforos papakaliatis  (8)xristoforos papakaliatis  (9)xristoforos papakaliatis  (10)xristoforos papakaliatis  (11)

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε επίσης:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε τα καυτά ερωτικά στιγμιότυπα από τη νέα του ταινία

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε 25 snapshots από την ολοκαίνουρια κινηματογραφική ταινία του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δείτε τους πρωταγωνιστές στη νέα του ταινία

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα