Χρήστο Φερεντίνο, πώς θα φέρεις τα «Πάνω Κάτω» στην ελληνική τηλεόραση;

Τo «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 25ης Ιουλίου στο Utopia Talks με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για το νέο του τηλεπαιχνίδι στην τηλεόραση του Alpha που λέγεται τα “Πάνω Κάτω“, ένα φανταστικό concept που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πώς βλέπει τη ζωή των νέων νομάδων, πώς βρέθηκε από τα έδρανα της νομικής στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ποιο είναι το δικό του στιλ διαπαιδαγώγησης των παιδιών του, αλλά και πώς βλέπει ο ίδιος τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει και το μέλλον της τηλεόρασης. Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται από Σεπτέμβρη…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα