Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Ευχήθηκαν περαστικά στη Φαίη Σκορδά

Instagram @chrismpo

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να ανακοινώσει η Φαίη Σκορδά πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μετά από τις εξετάσεις που έκανε. Αμέσως, η ανάρτηση της απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια από τους fans της αλλά και από άτομα της showbiz.

Ανάμεσα τους ήταν και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι ευχήθηκαν στην παρουσιάστρια περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα πάσχει επίσης από τον ιό, όπως είχε ανακοινώσει με ένα βίντεο στο Instagram.

Τα μηνύματα της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη:

View this post on Instagram

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on