Χριστίνα Κοντοβά: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες για επανασύνδεση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Χριστίνα Κοντοβά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον σχεδιασμό ρούχων και τις δημιουργίες της επιλέγουν για τις καθημερινές εμφανίσεις αρκετές celebrities της showbiz, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Αθηνά Οικονομάκου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, για δύο χρόνια  έζησε στο πλευρό του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ενώ λίγο αργότερα αποφάσισαν να χωρίσουν

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας. μίλησε στο περιοδικό, You, και αναφέρθηκε στα συναισθήματα της όταν έμαθε πως ο Αλέξανδρος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. «Χαίρομαι να προχωράμε όλοι μπροστά και να μη μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν μας. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα επέστρεφαν ποτέ στο παρελθόν και σε σχέσεις που έχω κάνει, αν και με το δικό μου παρελθόν έχω κάνει ειρήνη» ανέφερε χαρακτηριστικά και σχολίασε τα σχόλια περί επανασύνδεσης με τον πρώην αγαπημένο της. «Τέτοιες στιγμές περνούν όλα από το μυαλό σου και λες “να τσαντιστώ, να θυμώσω, να στεναχωρηθώ, θα πρέπει να δικαιολογηθώ;”, στο τέλος όμως έχω μεγάλη κατανόηση και πιστεύω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού που έχει να κάνει με τη δημοσιότητα που σου χαρίζει κάθε επιλογή που κάνεις στη ζωή σου».

Παράλληλα, η Χριστίνα, δεν δίστασε να ξεχωρίσει εάν είναι εύκολος ή δύσκολος άνθρωπος στις προσωπικές της σχέσεις. «Και εγώ μπερδεύομαι, μην ανησυχείς. Πέρα από την πλάκα, το πιο δύσκολο -ίσως και το πιο ευαίσθητο- πράγμα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα είναι το θέμα των σχέσεων, αν και είμαι ευχαριστημένη με όσους ανθρώπους βρέθηκαν στη ζωή μου» δήλωσε, η ίδια.

Ωστόσο, η ίδια τόνισε εάν είναι εφικτό να διατηρήσει φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της. «Έχω κρατήσει καλές σχέσεις σχεδόν με όλους τους ανθρώπους που είχα σημαντική σχέση μαζί τους, όμως φιλία δεν μπορείς να το πεις σε καμία περίπτωση. Χαίρομαι όμως να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από δίπλα μου και να συνεχίζουν τη ζωή τους ευτυχισμένοι» συμπλήρωσε.

Peoplegreece.com