Χριστίνα Αλούπη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Εδώ και περίπου ένα μήνα, η Χριστίνα Αλούπη, έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσω Facebook, όταν και είχε ανεβάσει φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα στην οποία έγραψε: «Όχι, δεν έφαγα πολύ… Είναι το θαύμα της δημιουργίας, μιας νέας ζωής».

Η παρουσιάστρια και μοντέλο διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Κέφαλο. Η σχέση της με τον Ελληνοαμερiκάνο γοητευτικό άντρα, όπως έχουν αναφέρει δημοσιεύματα μετρά από το 2014. Οι δύο τους είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι και οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media είναι συχνές.

❤️

A photo posted by Christina?Aloupi (@aloupichristina) on

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Peoplegreece.com λοιπονη Χριστίνα Αλούπη αναμένεται να φέρει στον κόσμο αγοράκι! Μάλιστα το έμαθε την Παρασκευή που μας πέρασε, ενώ ο Κωνσταντίνος έμαθε τα ευχάριστα νέα μέσω…γραπτού μηνύματος. Όπως είναι γνωστό και μέσω των αναρτήσεών της, σε τέσσερις μήνες θα κρατά τον μπέμπη της στην αγκαλιά της, ενώ η κοιλίτσα της συνεχίζει σταδιακά να φουσκώνει. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα είχε εξομολογηθεί: «Αισθάνομαι σα μπαλόνι. Κι αν από τώρα νιώθω σα μπαλόνι, πώς θα νιώθω μετά; Αυτό με ανησυχεί». Σε ότι αφορά τον γάμο ανάμεσα στο ερωτευμένο ζευγάρι, είναι σίγουρα στα άμεσα σχέδιά τους. Ωστόσο το βέβαιο είναι πως το μυστήριο λόγω και της εγκυμοσύνης, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Εμείς να ευχηθούμε με το καλό!

#daddytobe ?Happy Father’s Day to all fathers to be and to all existing daddies❣ #happyfathersday

A photo posted by Christina?Aloupi (@aloupichristina) on

Πηγή: Peoplegreece.com