Χάρι και Μέγκαν: Τίμησαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο τη θλιβερή επέτειο από το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Splash News

Προχθες, το βασιλικό ζευγάρι προσέφερε εθελοντική εργασία στο κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης στο Λος Άντζελες, φροντίζοντας τον κήπο της οργάνωσης, μεταφυτεύοντας λουλούδια και λαχανικά μαζί με τα παιδιά – πρόκειται για μία δραστηριότητα του κέντρου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Στο μεταξύ, η 31η Αυγούστου είναι μία θλιβερή επέτειος για τον Πρίγκιπα Χάρι, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από το θάνατο της μητέρας του.

Για να την τιμήσει λοιπόν, φύτεψαν μαζί με τη Μέγκαν τα αγαπημένα της λουλούδια, τα μη-με-λησμόνει. Παράλληλα, συμπλήρωσαν τον κήπο με πετούνιες, αγριολούλουδα, ντομάτες, κολύθες, μοσχομπίζελα και άλλα. Αφού τελείωσαν οι δυο τους με την κηπουρική, το ζευγάρι ανέλαβε να διαβάσει στα παιδιά μερικά βιβλία σχετικά με τα φυτά, τα λαχανικά, όπως επίσης και το κλασσικό πια παραμύθι «Ο Τζακ και η Φασολιά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγο κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης στο Λος Άντζελες ασχολείται με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των άπορων παιδιών (ηλικίας 3-5 ετών) της κοινότητας μέσω φιλανθρωπιών, αφοσιωμένης εθελοντικής εργασίας και ειδικών προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα θέματα στο Fortunegreece.com