Χαρά Παππά: «Η ηλικία του Μπουράκ ξένισε κάπως τον μπαμπά μου. Είναι 47 κι εκείνος 53…»

Για το πώς γνωρίστηκαν, πώς πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα, αλλά και για το πώς πραγματικά αντέδρασαν οι γονείς της στο άκουσμα της είδησης ότι είναι ερωτευμένη με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί, μίλησε η Χαρά Παππά, που μετά το τέλος του GNTM 2 επέστρεψε στο σπίτι της και στο πλευρό του αγαπημένου της στην Κωνσταντινούπολη.

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν κοντά, αλλά και όσα του είπε η μητέρα του για τη σχέση του με την ελληνίδα καλλονή.

“Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο και συνέχισε ακόμη πιο αποκαλυπτικά: «Με την ηλικία, σίγουρα τον μπαμπά μου τον “χτύπησε” λίγο. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, του το ανακοίνωσε η αδερφή μου και η μαμά. Δεν είμαι τρελή, καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ είναι 47!».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Peoplegreece.com