Χαμός στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Τραγουδίστρια διέκοψε τη συνέντευξη μετά από 3 λεπτά

Αναστάτωση προκλήθηκε στο γύρισμα του Late Night Με Τον Γιώργο Λιάγκα για το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, καθώς γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε λόγω των ερωτήσεων που της έκανε ο παρουσιαστής!

Το πρωί της Τετάρτης, στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας «κάρφωσε» την καλεσμένη του, χωρίς να την ονοματίσει, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πήγε στο πλατό «με τρεις μανατζαρέους και δύο κομμωτές», ότι δεν έχει φωνή και πως δεν θέλησε να μιλήσει για τα προσωπικά της «ενώ ο κ@λος της είναι σε όλα τα περιοδικά». Μάλιστα, πρόσθεσε πως, σε αντίθεση με εκείνη, φτασμένοι καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, που θα είναι στην αποψινή εκπομπή, κάνουν κατάθεση ψυχής και μιλούν ανοικτά για όλα.

Κατά την διάρκεια του Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι η εν λόγω τραγουδίστρια είναι η Χριστίνα Κολέτσα. «Μέσα σε 3 λεπτά σηκώθηκε και είπε “φεύγω, δεν νιώθω άνετα!”. Δεν αισθάνθηκε άνετα με τις ερωτήσεις που της έκανε», είπε η δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι «επιστρατεύτηκε» ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης για να καλύψει το κενό.

Πηγή: Peoplegreece.com