Υποψήφιοι για BAFTA η Victoria και ο David Beckham;
O David Beckham και η Victoria Beckham στο Παρίσι περπατούν χέρι χέρι
Photo by Marc Piasecki/GC Images

Υποψήφιοι για τηλεοπτικό BAFTA είναι ο David και η Victoria Beckham, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, είναι μια εμβληματική στιγμή από το ντοκιμαντέρ του Netflix που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, που οδήγησε σε υποψηφιότητα το διάσημο ζεύγος .

Στη σειρά ντοκιμαντέρ, ο David και η Victoria χάρισαν στο κοινό ματιές στον γάμο τους, στο ειδύλλιό τους, στην οικογενειακή τους ζωή αλλά και κατέγραψαν στιγμές από την ποδοσφαιρική καριέρα του David.

Ωστόσο, ήταν μια συγκεκριμένη στιγμή που έγινε viral: Όταν η Victoria υποστήριξε ότι προέρχεται από οικογένεια της “εργατικής τάξης”. Ο σύζυγός της παρενέβη και την εγκάλεσε, αναγκάζοντάς τη να ομολογήσει ότι ο πατέρας της στην πραγματικότητα συνήθιζε να την πηγαίνει στο σχολείο με μια Rolls-Royce.

Η ξεκαρδιστική σκηνή δημιούργησε πλήθος meme και έγινε σημείο συζήτησης. Τώρα είναι υποψήφια στην κατηγορία “Αξιομνημόνευτες στιγμές” στα τηλεοπτικά Bafta μαζί με άλλες πέντε συμμετοχές.

Ένας ειδικός της τηλεόρασης δήλωσε στη Sun: “Η Posh και ο Becks έχουν σκληρό ανταγωνισμό με το ντοκιμαντέρ τους Beckham, αλλά δεδομένου του πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή στο Netflix, μπορεί να θριαμβεύσει χάρη στη δύναμη του κόσμου. Και το γεγονός ότι βρίσκονται σε μια τόσο αξιόλογη παρέα μεταξύ των απίστευτων υποψηφίων δείχνει πόσο μεγάλη εντύπωση έκανε. Υπήρξαν μερικές απίστευτες τηλεοπτικές στιγμές κατά τη διάρκεια του 2023, αλλά οι Beckham μπορούν να υπολογίζουν ότι οι θαυμαστές θα τους υποστηρίξουν στην ψηφοφορία. Είναι η μόνη κατηγορία όπου το κοινό έχει τη δυνατότητα να πει τη γνώμη του”.

Μετά την επιτυχία της στιγμής, το ζευγάρι εμφανίστηκε σε μια διαφήμιση της Uber Eats, όπου η Victoria φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε “My Dad Had a Rolls-Royce” (Ο μπαμπάς μου είχε μια Rolls-Royce).

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα