Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Καπουτζίδης – «Δεν έχει φύλο η καρδιά»
Γιώργος Καπουτζίδης
Credit: ykapoutzidis/Instagram

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 16/2 ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στους γονείς του και τη στήριξή τους.

«Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί! Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προτέρα κατάσταση», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Πριν πάω στην Βουλή χθες, επειδή ήξερα ότι θα μας κρατήσουν τα κινητά, δεν επιτρέπονται εκεί που καθόμασταν, είπα να πάρω τους γονείς μου τηλέφωνο και να τους πω το τυπικό, ότι είμαι καλά και δεν θα έχω το κινητό μαζί και θα τα πούμε το βράδυ ή αύριο το πρωί», ανέφερε.

«Αυτό είχα σκοπό να πω και ακούω την φωνή της μητέρας μου και αντί να πω αυτό, τους είπα: “Σας ευχαριστώ πολύ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι περήφανοι γι’ αυτό”» συνέχισε συγκινημένος.

«Περήφανοι όχι γιατί κέρδισε ένα διαγώνισμα ή ένα μετάλλιο, που και αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικά πράγματα. Περήφανοι για την καρδιά του, περήφανοι και για την επιτυχία του και για την αποτυχία του. Περήφανοι γιατί καταλαβαίνουν ότι στην καρδούλα του έχει κάτι καλό», εξήγησε.

«Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί, δεν θα φοβηθεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος και αυτό θα είναι ο στόχος μου! Δεν φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και η καρδιά δεν έχει γεννητικά όργανα! Είναι ένα όργανο μόνο του, δεν έχει φύλο η καρδιά! Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πάρα πολύ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα