Ξεσπά ο Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα, έχασα τον αδελφό μου δεν έχασα χρυσόψαρο»
Νίκος Πολυδερόπουλος
Credit:nikolaospolyderopoulos/Instagram

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι καλεσμένος απόψε στο “After Dark”. Η εκπομπή “Πρωινό Σουσού” πρόβαλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα στο οποίο ο ηθοποιός μιλάει για την απομάκρυνσή του από την παράσταση “Μάρτυρας Κατηγορίας”.

“Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα. Έχασα τον αδερφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο. Ήταν κάτι πολύ βαρύ, στη στιγμή αυτή ήταν λάθος τους, ήταν λάθος το timing. Δεν μπορεί στη στιγμή αυτή κάποιος συνάδελφος να έρθει και να πει “Δεν ταιριάζω καλλιτεχνικά μαζί του, δείτε τι θα κάνετε, δεν μπορώ να συνεχίζω έτσι”. Ρε συ, βλέπεις τι περνάει τώρα ο άλλος. Δεν γίνεται να την κάνεις αυτήν την κουβέντα τώρα, αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο. Άστο να περάσει, άσε να φτάσουμε στο καλοκαίρι, άσε να το συζητήσουμε πριν, με κουβέντα λύνονται όλα”, τόνισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Και συνέχισε: “Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό αλαζονεία, έπαρση, τέτοια πράγματα. Μόνο από έπαρση και από αλαζονεία μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση. Στη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να δείξεις ανθρωπιά, εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό. Αν τους δινόταν μία ευκαιρία, δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους πάλι το ίδιο λάθος”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα