Βραβείο Innovator για την Beyoncé – “Το να είσαι καινοτόμος σημαίνει συχνά ότι δέχεσαι κριτική”
Beyoncé
Credit Beyoncé/Instagram

Ένα μήνυμα… καινοτομίας έστειλε η Beyoncé καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Innovator Award στα 2024 iHeartRadio Music Awards. Χρησιμοποίησε τη μεγάλη στιγμή της στη σκηνή για να παρακαλέσει τους άλλους να ανοίξουν τα αυτιά τους για να απολαμβάνουν την τέχνη “χωρίς προκαταλήψεις”.

Η Beyoncé έλαβε το βραβείο της από τον Stevie Wonder, ο οποίος χαρακτήρισε τη σταρ “μια πραγματική οραματίστρια” και αργότερα την ευχαρίστησε που “παρακινεί τον κόσμο να γίνει ένα καλύτερο μέρος”.

Καθώς ανέβηκε στη σκηνή, η Beyoncé ευχαρίστησε και αυτή τον Wonder και αποκάλυψε ότι ο θρυλικός καλλιτέχνης παίζει φυσαρμόνικα στη διασκευή του “Jolene”, το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ Cowboy Carter, εμπνευσμένο από την country μουσική.

Απόψε με αποκάλεσες καινοτόμα και γι’ αυτό είμαι πολύ ευγνώμων”, είπε. “Η καινοτομία ξεκινά με ένα όνειρο. Αλλά στη συνέχεια πρέπει να εκτελέσεις αυτό το όνειρο, και αυτός ο δρόμος μπορεί να είναι πολύ κακοτράχαλος. Το να είσαι καινοτόμος σημαίνει να βλέπεις αυτό που όλοι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο. Το να είσαι καινοτόμος σημαίνει συχνά να δέχεσαι κριτική, η οποία συχνά θα δοκιμάσει την ψυχική σου δύναμη”.

Συνέχισε, ζητώντας από “όλες τις δισκογραφικές εταιρείες, κάθε ραδιοφωνικό σταθμό, κάθε τελετή βραβείων” να είναι πιο ανοιχτοί στην καινοτομία στη μουσική βιομηχανία και να δέχονται πιο εύκολα ιδέες που δεν είναι συνηθισμένες.

Η ελπίδα μου είναι να είμαστε πιο ανοιχτοί στη χαρά και την απελευθέρωση που προέρχεται από την απόλαυση της τέχνης, χωρίς προκαταλήψεις“, είπε.

Η σταρ συνέχισε ευχαριστώντας εκείνους που προηγήθηκαν και άνοιξαν τον δρόμο αψηφώντας “κάθε ετικέτα που τους έβαλαν”, όπως η Rosetta Tharpe, η Tracy Chapman, η Linda Martell, ο Prince, ο Wonder, ο Andre 3000, η Tina Turner και ο Michael Jackson.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα