Βούλα Πατουλίδου: ¨Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί”

Η Βούλα Πατουλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η χρυσή ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης μίλησε μεταξύ άλλων για την εξωτερική της εμφάνιση, για τον γιο της και για τις πλαστικές επεμβάσεις.

“Παλιά ήμουν πολύ μυώδης και κάποια ρούχα δεν μου ταίριαζαν. Δεν φορούσα ποτέ εξώπλατο για να μη με βλέπουν έξω και να λένε “ποιος είναι αυτός”. Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί”, τόνισε η Βούλα Πατουλίδου και πρόσθεσε:

“Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Πήγα και έφτιαξα τα σπυράκια μου όταν μου το ζήτησε ο γιος μου. Ο γιος μου, μοιάζει στον πατέρα του, είναι σαν Νορβηγός ξυλοκόπος. Εννοείται ότι γυμνάζομαι ακόμα. Ο σύζυγός μου έπαθε έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα. Έχουν υπάρξει κρίσεις στον γάμο μου. Και οι δυο γονείς μου ήταν συντηρητικοί, ήταν αρνητικοί στον αθλητισμό”.

Για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, η Βούλα Πατουλίδου επισήμανε: “Ήταν μια μαγική στιγμή. Η δικαίωση ήταν όταν πήγα στην Φλώρινα, στον τόπο μου, γιατί ο πατέρας έφυγε διωγμένος από εκεί. ‘Ένας θαυμαστής μου έδωσε 100 τριαντάφυλλα. Η μαμά μου με γέννησε στο σπίτι με μαμή”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα