“Βόμβα” από τον Kanye West – Παντρεύτηκε κρυφά δύο μήνες μετά το διαζύγιο από την Kim Kardashian
Credit: Kim Kardashian/Instagram

O Kanye West φέρεται να παντρεύτηκε την αρχιτέκτονα της Yeezy, Bianca Censori, δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian.

Ο 45χρονος ράπερ λέγεται ότι έκανε μία ιδιωτική τελετή με την Bianca και το ζευγάρι εμφανίστηκε να φορά τις βέρες του. Ο Kanye εθεάθη να φορά τη βέρα την περασμένη εβδομάδα, με πηγές να λένε πως το δαχτυλίδι συμβολίζει την αφοσίωσή του στη σύντροφό του μετά την τελετή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΤΜΖ, παρά το γεγονός ότι έκαναν γαμήλια τελετή, η ένωσή τους δεν είναι νόμιμη γιατί το ζευγάρι δεν έκανε αίτηση για πιστοποιητικό γάμου.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο καιρό γνωρίζονταν ή έβγαιναν, αλλά η Bianca άρχισε να εργάζεται στην εταιρεία Yeezy του Kanye τον Νοέμβριο του 2020. Έχει καταχωρισθεί ως επικεφαλής του αρχιτεκτονικού τμήματος και εξασφάλισε τη θέση μετά την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στην αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Τον περασμένο μήνα, ο Kanye απέτισε φόρο τιμής στη “σύζυγό” του επαναφέροντας το κομμάτι, Censori Overload, ένα λογοπαίγνιο το επώνυμό της.

Στους στίχους αποκάλυψε ότι επέλεξε να απέχει από το σεξ πριν παντρευτεί, τραγουδώντας: “Και η Βίβλος γράφει, δεν μπορώ να κάνω άλλο σεξ μέχρι τον γάμο“.

Tο τραγούδι φαίνεται πως αναφέρεται στον χωρισμό του από την Kim, καθώς ξεκινά με τους στίχους: “Ξυπνώντας με το μήνυμα “δεν μπορώ να το κάνω αυτό άλλο πια”, ξέρω πως είναι εξαιτίας των πρωτοσέλιδων, γι’ αυτό θέλει να φύγει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα