Βίκυ Σταυροπούλου: Το «καρφί» για την Κατερίνα Καινούργιου – «Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων»
Bίκυ Σταυροπούλου Στούντιο 4
Credit: studio4_ert/Instagram

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς η Δανάη Μπάρκα και πώς αντιδρά εκείνη. Μπορεί να μην αναφέρθηκε το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, ωστόσο, η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε στην παρουσιάστρια του ALPHA για κάτι που είχε πει για την ανατροφή που είχε δώσει η ηθοποιός στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

«Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ, όμως, να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Και πρόσθεσε: «Όταν ξέρεις εσύ την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανένα γιατί ο χρόνος δείχνει. Μα, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Για φαντάσου σε κάθε έγκλημα να έβγαινες να απαντούσες ότι είναι αλλιώς. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να έχεις χρόνο για αυτούς που σε μισούν και να σπαταλάς τον χρόνο σου αγαπώντας αυτούς που σε αγαπούν. Έχει τόσο δίκιο. Σωστά δεν μου επιτρέπει. Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω. Ο κόσμος δεν ξέρει; Δεν καταλαβαίνει;».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα