Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Θεέ μου, λυπήσου τη μικρή μας χώρα!»

Με μία συγκλονιστική φωτογραφία από τη θηριώδη πυρκαγιά στον Έβρο με την ελληνική σημαία να έχει καεί σε μεγάλο βαθμό- που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου-, η Βίκυ Χαζηβασιλείου στέλνει το δικό της μήνυμα με αφορμή τα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε περιοχές της χώρας.

«Θεέ μου, λυπήσου τη μικρή μας χώρα!», γράφει συγκλονισμένη η 59χρονη παρουσιάστρια και συγγραφέας, σε ανάρτησή της στο instagram. «Αγωνία για την εξέλιξη, θλίψη για τις απώλειες, ευγνωμοσύνη για την αυτοθυσία, απογοήτευση για την κατάληξη, θυμός για την όποια ανεπάρκεια.. », σημειώνει.

Δείτε το κείμενο της ανάρτησής της:

«Η Ελλάδα καίγεται απ’ άκρου εις άκρον. Στάχτη έχει μαυρίσει τις ψυχές μας. Καπνός έχει θολώσει το μυαλό μας. Οργή έχει γεμίσει το θυμικό μας (για τους όποιους δράστες). Πόσα συναισθήματα χωράει αλήθεια ταυτόχρονα η ψυχή? Αγωνία για την εξέλιξη, θλίψη για τις απώλειες, ευγνωμοσύνη για την αυτοθυσία, απογοήτευση για την κατάληξη, θυμός για την όποια ανεπάρκεια,, και στο τέλος μια παράκληση να υψώνεται προς το θολό ουρανό, να στροβιλίζεται μέσα από τα αποκαϊδια και να απευθύνεται στη μόνη πια ελπίδα: Θεέ μου, λυπήσου τη μικρή μας χώρα!»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα