Βέρα Μακρομαρίδου: Δεν πήγα με αξιώσεις στο casting για τον “Σασμό” – Προσπαθούσα εννέα χρόνια να με επιλέξουν σε μια σειρά
Credit: vera_makromaridou/Instagram

Η Βέρα Μακρομαρίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν”. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της μέχρι τώρα στην υποκριτική και φυσικά στον “Σασμό”, στον οποίο πρωταγωνιστεί.

“Είναι αλήθεια ότι ο “Σασμός” μας έχει αναδείξει όλους. Βρέθηκα εκεί με casting, για μένα ήταν ένα casting ακόμα, δεν θεωρούσα ότι θα γίνει κάτι. Δεν πήγα με αξιώσεις, μου είχαν φύγει οι αξιώσεις τα προηγούμενα χρόνια! Για πολλά χρόνια τα casting ήταν απορριπτικά. Δεν πήγα στο casting του “Σασμού” σκεπτόμενη ότι θα με απορρίψουν, “άλλο ένα” έλεγα. Κι όμως, έκατσε!”, τόνισε η Βέρα Μακρομαρίδου που αποκάλυψε ότι εννέα χρόνια προσπαθούσε να την επιλέξουν σε μια σειρά:

“Είχα πάει σε πολλές σειρές και μου είχαν πει “όχι”. Τελείωσα τη σχολή το 2012. Ο “Σασμός” ξεκίνησε πέρυσι. Οπότε καταλαβαίνετε! Αλλά το πάλευα, έλεγα “Κάποια στιγμή”. Μαθηματικά είναι, δεν μπορεί”.

Η Βέρα Μακρομαρίδου έδωσε και ένα spoiler για τον “Σασμό”, που θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. “Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Σας θέλω υπομονετικούς. Επειδή υπάρχουν μυστικά και αυτό είναι όλο το θέμα, θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται”. είπε η ηθοποιός και κατέληξε:

“Έχουμε να κλείσουμε και τη δεύτερη σεζόν, δεν έχουμε κάνει φινάλε ακόμα. Δεν το έχουμε γυρίσει ακόμα το φινάλε του δεύτερου κύκλου. Και εγώ (σαν ρόλος) έχω μυστικά. Ξέρετε ποιο είναι το μυστικό μου, είμαι ηθική αυτουργός στον φόνο του πρώην συζύγου μου που έγινε μέσα στη φυλακή, αυτό είναι μυστικό”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα