Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – «Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση…»
Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη
Credit: gtsimitselis/Instagram και vasolaskaraki/Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν μεταξύ άλλων για τη γνωριμία, τη φιλία τους αλλά και τις διαφορές του χαρακτήρα τους.

«Την πρώτη φορά που είδα την Βάσω Λασκαράκη εκτός δουλειάς ήταν όταν μας κάλεσε σπίτι της. Εκεί είδα μια Βάσω νοικοκυρά, που τα έκανε όλα μόνη της. Δεν της το είχα. Δεν είναι εύκολη η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ιδίως στον χώρο μας. Aν ήμασταν ζευγάρι με την Βάσω θα περνούσαμε πολύ άσχημα. Είμαστε τελείως αντίθετοι. Είμαι λίγο ακοινώνητος και αντικοινωνικός. Κάποια στιγμή είπα στη Βάσω “θέλω να σου πω κάτι” και χωρίς να της πω τίποτα περισσότερο κατάλαβε ότι η σύζυγός μου ήταν έγκυος. Κάθε καλοκαίρι “φορτωνόμαστε” στη Βάσω και στον Λευτέρη στην Κρήτη και κάνουμε διακοπές μαζί», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Η Βάσω Λασκαράκη τόνισε από την πλευρά της: «Με τον Μελέτη είχαμε εξαιρετική χημεία από το πρώτο δοκιμαστικό. Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά. Δεν είμαι ακοινώνητη, είναι λίγο παρεξηγημένο αυτό το κομμάτι μου, απλά είμαι λίγο πιο κρατημένη σε κάποια πράγματα. Τα προβλήματα που προέκυψαν κατά καιρούς στις ζωές μας τα περάσαμε μαζί.

Ο Μελέτης ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου. Όταν γεννήθηκε ο γιος του Μελέτη ήμασταν μαζί στο γύρισμα. Πήγαμε τον είδαμε και επιστρέψαμε στο γύρισμα. Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου, ο Μελέτης κοιτούσε το κινητό του και του έλεγα “πες μου πότε θα βγει”. Ευχόμαστε η νέα σεζόν να μας βρει μαζί στο σανίδι με ένα ωραίο έργο και ένα ωραίο καστ ηθοποιών».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα