Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Αρραβωνιάστηκε ο μεγαλύτερος γιος της
Credit:Queen Rania Al Abdullah/Instagram

Η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ της Ιορδανίας παντρεύουν το μεγαλύτερο παιδί τους.

Το Βασιλικό Χασεμιτικό Δικαστήριο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πρίγκιπα διαδόχου Hussein με την Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif την Τετάρτη. Μια φωτογραφία του αρραβωνιασμένου ζευγαριού στο Instagram συνόδευσε τα χαρούμενα νέα.

Credits: Queen Rania/Instagram

Ο αρραβώνας έγινε στις 17 Αυγούστου στο Ριάντ στο σπίτι του πατέρα της Rajwa. Σε αυτήν συμμετείχαν οι γονείς του 28χρονου διαδόχου, καθώς και ο πρίγκιπας El Hassan bin Talal, ο πρίγκιπας Hashem bin Abdullah II, ο πρίγκιπας Ali bin Al Hussein, ο Prince Hashim bin Al Hussein, ο πρίγκιπας Ghazi bin Muhammad, ο πρίγκιπας Rashid bin El Hassan και μέλη της οικογένειας Al Saif.

Η μαμά βασίλισσα Ράνια μπήκε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να γιορτάσει τον αρραβώνα. Μαζί με πολλές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της να στέκεται ανάμεσα στον πρωτότοκο και τη μέλλουσα νύφη της, η βασίλισσα έγραψε: «Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να έχω τόση χαρά στην καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον πρίγκιπα Houssein και την όμορφη μέλλουσα νύφη του, Rajwa».

Στα αραβικά, η Ράνια έγραψε επίσης: «Προσευχήθηκα στον Αλλάχ – όπως εγώ, όπως κάθε μητέρα – να σου δώσει καλό και να βρεις αυτήν που αγαπάς. Συγχαρητήρια στον γιο μου, τον πρίγκιπα Al-Houssein, και την πολύτιμη και γλυκιά νύφη μας Rajwa – Είθε ο Αλλάχ να σας ευλογεί και να σας κάνει ευτυχισμένους και να σας έχει πλήρως καλά».

Οι royals της Ιορδανίας έχουν να προγραμματίσουν άλλον έναν γάμο. Η μικρότερη αδερφή του πρίγκιπα Hussein, πριγκίπισσα Iman, αρραβωνιάστηκε επίσης αυτό το καλοκαίρι. Ο αρραβώνας της 25χρονης πριγκίπισσας με τον Jameel Thermiotis ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα.

Τότε, ο διάδοχος συνεχάρη την αδερφή του με μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Τα θερμά συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου αδερφή Iman και στον αρραβωνιαστικό της Jameel για τον αρραβώνα τους. Σας εύχομαι μια ζωή ευτυχίας μαζί».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα