Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: “Αυτή η μαμά πρέπει να πάρει μια ανάσα”
Credit: Queen Rania Al Abdullah/Instagram

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μία πολύ δραστήρια γυναίκα αλλά και μια περήφανη μαμά τεσσάρων παιδιών, τα οποία την κρατούν σε εγρήγορση και διαρκή κίνηση.

Το 2023 είναι έτος γάμων και αποφοιτήσεων για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, με τη Ράνια να τρέχει να προλάβει τις υποχρεώσεις των παιδιών της.

Μόλις πριν από δύο μήνες παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Iman, ενώ την 1η Ιουνίου παντρεύεται ο διάδοχος του ιορδανικού θρόνου, πρίγκιπας Χουσεΐν.

Επίσης, πριν από μία εβδομάδα η βασίλισσα παρέστη στην τελετή αποφοίτησης από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια της μικρότερης κόρης της, πριγκίπισσας Salma, για την οποία έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram: “Τόσο περήφανη που γιορτάζω την αποφοίτηση της Salma χθες από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις μετά. Συγχαρητήρια!”

Και χθες, η βασίλισσα Ράνια ήταν παρούσα στην τελετή αποφοίτησης του Βενιαμίν της, του 18χρονου πρίγκιπα Hashem από το λύκειο. Και παρ’ όλο που είναι περήφανη για τα παιδιά της μάλλον έχει πάθει υπερκόπωση, σε σημείο που έφθασε να αναφωνήσει “αυτή η μαμά πρέπει να πάρει μια ανάσα!“.

Η βασίλισσα Ράνια έκανε μια γλυκιά ανάρτηση τιμώντας τον γιο της για τη σημαντική αυτή στιγμή του ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και την… αγανάκτησή της αλλά και την περηφάνια της: “Παιδιά, μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο; Αυτή η μαμά πρέπει να πάρει μια ανάσα! Άλλη μια περήφανη οικογενειακή στιγμή στην αποφοίτηση του γυμνασίου του Hashem σήμερα” έγραψε στο αγγλικό κείμενο που συνόδευσε τα στιγμιότυπα από την αποφοίτηση του μικρότερου γιου της.

Η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ είναι γονείς του διαδόχου Χουσεΐν, 28 ετών, της πριγκίπισσας Iman, 26 ετών, της πριγκίπισσας Salma, 22 ετών, και του πρίγκιπα Hashem, 18 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα