Βασίλισσα Ράνια: Γιορτάζει τα 53α γενέθλιά της με οικογενειακή συγκέντρωση και νέο πορτρέτο
Credit: Queen Rania Al Abdullah/Instagram

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας συμπλήρωσε τα 53α χρόνια της και γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία οικογενειακή συγκέντρωση και ένα λαμπερό, νέο πορτρέτο.

Η βασίλισσα, που είχε γενέθλια στις 31 Αυγούστου, ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram δύο στιγμιότυπα από τους εορτασμούς, το ένα από το οικογενειακό γεύμα και το άλλο στην αγκαλιά της νύφης της, Rajwa, που μόλις παντρεύτηκε με τον διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, Χουσεΐν, με τις δύο γυναίκες να χαμογελούν πλατιά.

“Ευχαριστώ τα τυχερά μου αστέρια για τον καθένα ξεχωριστά! Ο μεγαλειότατας, η οικογένειά μου και όλοι οι υπέροχοι Ιορδανοί εκεί έξω, με κάνατε να αισθάνομαι πραγματικά ξεχωριστή” έγραψε στο αγγλόφωνο μήνυμά της.

Ο 29χρονος πρίγκιπας Χουσεΐν χρησιμοποίησε μια άλλη φωτογραφία από την ίδια εκδήλωση για τη δική του αφιέρωση στο Instagram, όπου χαμογελαστός στέκεται μαζί με τη μαμά και τη σύζυγό του.

“Είθε ο Θεός να σε ευλογεί και να σε προστατεύει πάντα, αγαπητή μητέρα. Σου εύχομαι χρόνια πολλά”, έγραψε ο Χουσεΐν στη λεζάντα του στιγμιότυπου.

Τα γενέθλια της βασίλισσας Ράνια ξεκίνησαν με ευχές από τη βασιλική χασεμιτική αυλή, η οποία μοιράστηκε στο X (πρώην Twitter) μια φωτογραφία της βασίλισσας και του βασιλιά την ημέρα του βασιλικού γάμου της πριγκίπισσας Ιμάν την άνοιξη. Το βασιλικό ζεύγος είναι γονείς του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν, της πριγκίπισσας Ιμάν, 26 ετών, της πριγκίπισσας Σάλμα, 22 ετών, και του πρίγκιπα Χασέμ, 18 ετών.

Θερμές ευχές στην Αυτής Μεγαλειότητα βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντάλα με την ευκαιρία των σημερινών γενεθλίων της”, έγραψε η Αυλή την Πέμπτη.

Αλλάζοντας την παράδοση από πέρυσι, η Αυλή έδωσε στη δημοσιότητα ένα ειδικό νέο πορτρέτο της βασίλισσας Ράνια προς τιμήν των γενεθλίων της – όπως ακριβώς κάνουν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William για τα παιδιά τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα