Βασίλισσα Mary της Δανίας: Έπιασε την κόρη της… από το μαλλί – Το αστείο “ατύχημα” που δεν πέρασε απαρατήρητο
Η βασίλισσα Mary της Δανίας
Credit: Keld Navntoft, Kongehuset

Ένα μικρό ατύχημα είχε η βασίλισσα Mary της Δανίας, η οποία κατά λάθος έπιασε, κυριολεκτικά, από το μαλλί την κόρη της, πριγκίπισσα Isabella.

Το βασιλικό ζεύγος της Δανίας βρισκόταν στο Άαρχους με τα τέσσερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Christian, 18 ετών, την πριγκίπισσα Isabella, 16 ετών, και τα δίδυμα πρίγκιπα Vincent και πριγκίπισσα Josephine, 13 ετών. Βγαίνοντας από την εκκλησιαστική λειτουργία στον καθεδρικό ναό η οικογένεια άρχισε να χαιρετά το συγκεντρωμένο πλήθος που τους επευφημούσε. Ωστόσο, καθώς η βασίλισσα Mary σήκωσε το χέρι να χαιρετήσει τους ακολούθους τους, το χέρι της πιάστηκε στα μαλλιά της Isabella.

Μαμά και κόρη κοιτάχτηκαν χαμογελώντας, με την πριγκίπισσα Isabella να δείχνει έκπληκτη. Οι δύο τους γέλασαν με το περιστατικό, ενώ η βασίλισσα γρήγορα κατέβασε το χέρι απεγκλωβίζοντας τα μαλλιά της κόρης της. Το βίντεο ανέβασε στο Χ ένας θαυμαστής, που ήταν κοντά στην οικογένεια όταν συνέβη το κατά τ’ άλλα αστείο περιστατικό.

Ο βασιλιάς Frederik, 55 ετών, ο πρίγκιπας Christian, ο πρίγκιπας Vincent και η πριγκίπισσα Josephine δεν έδειξαν να αντιλαμβάνονται τι είχε συμβεί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα