Βασίλισσα Λετίθια-Βασιλιάς Φελίπε: “Άδεια φωλιά” το παλάτι τους – Έφυγε και η πριγκίπισσα Σοφία από το σπίτι
Credit: Casa de S.M. el Rey/Twitter

Σύνδρομο “άδειας φωλιάς” θα πιάσει τη βασίλισσα Λετίθια και τον βασιλιά Φελίπε αφού έφυγε από το σπίτι και η δεύτερη κόρη τους, πριγκίπισσα Σοφία.

Μετά την πριγκίπισσα Λεονόρ, η οποία θα φοιτεί στη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Θαραγόθα στην Αραγονία της Ισπανίας για τα επόμενα τρία χρόνια, τώρα η δευτερότοκη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας θα σπουδάσει στην Ουαλία, στο  UWC Atlantic College, απ’ όπου αποφοίτησε η μεγαλύτερη αδελφή της πριν από λίγους μήνες.

Αφού αρχικά το Παλάτι ανέβασε φωτογραφίες από τον γλυκό αποχαιρετισμό της Λετίθια και του Φελίπε με την κόρη τους, λίγες ώρες αργότερα, η Casa Real μοιράστηκε φωτογραφίες της πριγκίπισσας να εξερευνά τους γραφικούς χώρους του Κολεγίου και να ποζάρει έξω από το κάστρο του Αγίου Ντόνατ, το οποίο χρονολογείται από τον 12ο αιώνα.

Η πριγκίπισσα Σοφία ακολουθεί τα βήματα της αδελφής της, φοιτώντας στο UWC, το οποίο έχει το παρατσούκλι “Hippie Hogwarts” και στο οποίο έχουν φοιτήσει και άλλα μέλη βασιλικών οικογενειών, όπως η πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, ο βασιλιάς Willem-Alexander της Ολλανδίας και η πριγκίπισσα Raiyah bint Al Hussein της Ιορδανίας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα