Βασίλισσα Λετίθια: Στη Μαγιόρκα με τον βασιλιά Φελίπε και τις κόρες τους – Το γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο
Credit: Pzixia/123rf

H βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ξεκίνησε τις οικογενειακές της διακοπές και χάρισε στους ακολούθους της μία πόζα στους κήπους της Alfabia στη Μαγιόρκα.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που ο βασιλιάς Φελίπε και η οικογένειά του αποφεύγουν την κλασική φωτογραφία στο παλάτι Marivent, τη θερινή τους κατοικία στη Μαγιόρκα και επιλέγουν να χαρίσουν στους διαδικτυακούς φίλους και τους ακολούθους τους μία πιο ανέμελη, αυθεντικά οικογενειακή πόζα.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η βασίλισσα Λετίθια και βλέπουμε την ίδια μαζί με τον βασιλιά Φελίπε και τις κόρες τους, πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία να χαμογελούν πλατιά για τον φωτογραφικό φακό. Έως τη Δευτέρα ήταν μυστικό ότι ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’ επρόκειτο να ποζάρει με τις κόρες του κατά την παραδοσιακή ετήσια επίσκεψή του στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Τελικά, στη φωτογραφία συμμετείχε και η βασίλισσα Λετίθια.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ισπανική βασιλική οικογένεια απέφυγε την κλασική πόζα στους κήπους του παλατιού Marivent, της θερινής κατοικίας της στη Μαγιόρκα, επιλέγοντας αυτήν τη φορά τους κήπους Alfabia, στην οροσειρά Sierra de Tramuntana, οι οποίοι από το 2011 αποτελούν μέρος της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Πέρυσι, η βασιλική οικογένεια επέλεξε τον Καρχηδόνα της Valldemossa, η ιστορία του οποίου χρονολογείται από τον 14ο αιώνα και ο οποίος έχει γίνει ένα από τα πιο επισκέψιμα μέρη για τους τουρίστες που φτάνουν στο νησί των Βαλεαρίδων. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ο βασιλιάς και η βασίλισσα συνηθίζουν να επισκέπτονται μια πόλη ή έναν τόπο πολιτιστικής σημασίας.

Το 2021, το μέρος που επιλέχθηκε ήταν το Κέντρο Ερμηνείας του φυσικού χώρου Sierra de Tramuntana. Το 2020, οι τέσσερις τους περπάτησαν στους δρόμους της πόλης Petra της Μαγιόρκα και επισκέφθηκαν τη γενέτειρα του Junípero Serra, καθολικού ιερέα και ιεραποστόλου του Τάγματος των Φραγκισκανών, ιδρυτή των ιεραποστολών στην Καλιφόρνια τον 18ο αιώνα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα