Βασίλισσα Ελισάβετ: Το φοβερό δώρο στην έμπιστή της που κάνει τον Κάρολο να τρέμει
Credit: Shutterstock/Sampajano_Anizza

Πριν από τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε ένα εκπληκτικό δώρο στη μοδίστρα και στενότερη φίλη της, Angela Kelly.

Η Kelly ήταν αυτή που το αποκάλυψε στους φίλους της, όπως έγραψε η Daily Express την Κυριακή 28 Μαΐου.

Το δώρο αυτό φέρεται να προκάλεσε πονοκέφαλο στον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος λέγεται ότι κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εμποδίσει την έμπιστη της μητέρας του να το χρησιμοποιήσει.

Η αείμνηστη βασίλισσα είχε δώσει στην Angela Kelly την άδεια να εκδώσει τρία βιβλία για τη ζωή της μαζί της. Και η συμφωνία αυτή λέγεται ότι έγινε εγγράφως, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η Kelly έχει το πλεονέκτημα έναντι του βασιλιά Καρόλου.

Ο τελευταίος λέγεται ότι δεν χάρηκε και τόσο με το τελευταίο βιβλίο της συγγραφέως, “The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe“, που εκδόθηκε το 2019, το οποίο περιέχει πάρα πολλές προσωπικές λεπτομέρειες από τη ζωή της βασιλικής οικογένειας. Η ενημερωμένη έκδοσή του το 2021 θα ήταν ακόμη χειρότερη σύμφωνα με τον βασιλιά Κάρολο.

Διότι, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει λεπτομέρειες για την ιδιωτική στιγμή ανάμνησης της βασίλισσας μετά την κηδεία του συζύγου της, Φίλιππου, το 2021. Σύμφωνα με τη Mail on Sunday, ο Κάρολος Γ’ θεώρησε ότι οι πληροφορίες αυτές ήταν πολύ προσωπικές και αποφάσισε να βάλει την Angela Kelly να υπογράψει συμφωνία μη δημοσιοποίησης με αντάλλαγμα ένα σπίτι.

Η συμφωνία αυτή, η οποία απαγορεύει στη φίλη της βασίλισσας να χρησιμοποιεί τις λέξεις “παλάτι” και “βασιλιάς”, υποτίθεται ότι θα έβαζε τέλος στις ελπίδες της να εκδώσει άλλο ένα βιβλίο. Όμως, πηγές, που επικαλείται η Mail on Sunday, υποστηρίζουν ότι η γραπτή έγκριση της Ελισάβετ θα μπορούσε να παρακάμψει τη συμφωνία που είχε υπογραφεί με τον Κάρολο.

“Είναι σίγουρα ένα τρομερό όπλο στο οπλοστάσιό της να έχει στην κατοχή της μια τέτοια επιστολή από την Ελισάβετ“, δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι η επιστολή “περιέχει τις επιθυμίες της βασίλισσας και κανείς δεν θα ήθελε να τις αγνοήσει.” Σε άρθρο του στην Daily Mail, ο βασιλικός ειδήμων Richard Kay έγραψε: “Ο Κάρολος τρομοκρατήθηκε όταν δόθηκε στην Kelly αυτή η ασυνήθιστη άδεια να γράψει μια σειρά βιβλίων για τη ζωή της με τη βασίλισσα, η οποία διαφημίστηκε ότι προσφέρει μια μοναδική εικόνα της “αληθινής και διαρκούς σύνδεσης” μεταξύ των δύο γυναικών.” Ανέφερε, επίσης, μια πηγή, η οποία περιγράφεται ως φίλη, ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος είναι ακόμη πιο “αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη φήμη και την κληρονομιά του.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα