Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς τη σνόμπαραν ο Harry και η Meghan – “Είχε τούρτα για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet, αλλά…”
Credit: Misan Harriman/Instagram

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Μarkle σνόμπαραν τη βασίλισσα Ελισάβετ, όταν εκείνη τους απηύθυνε πρόσκληση για να γιορτάσουν μαζί της τα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας Lilibet, όπως αναφέρει πρώην υπάλληλος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ.

Ακόμη και στα πρώτα γενέθλια της Lilibet, η βασίλισσα δεν την είδε” δήλωσε ο πρώην υπηρέτης της βασίλισσας αλλά και μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell στη Mirror σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

“Την είδε την προηγούμενη ημέρα. Αλλά στα γενέθλιά της, η βασίλισσα είχε φτιάξει μια τούρτα γενεθλίων με ένα κερί μέσα. Και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αυτό το κερί δεν άναψε ποτέ.”

Ωστόσο, μια πηγή δηλώνει στο Page Six ότι δεν υπάρχει “καμία αλήθεια” στους ισχυρισμούς του Burrell.

Όντως είδαν τη βασίλισσα για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Lili“, είπε η πηγή.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν με τη βασιλική οικογένεια για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της αείμνηστης βασίλισσας τον Ιούνιο του 2022 και κάποιοι από τους εορτασμούς έτυχε να συμπέσουν με τα πρώτα γενέθλια της Lili.

Ο Harry και η Μarkle φέρεται να γιόρτασαν τη μεγάλη μέρα της κόρης τους με ένα χαλαρό πάρτι στον κήπο του Frogmore Cottage ανάμεσα σε μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των ξαδέλφων του Harry, Zara Tindall και Peter Phillips και των παιδιών τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα