Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αλλαγή στην εμφάνισή της που παρατήρησαν οι “αετομάτηδες” ακόλουθοί της

Χαμόγελα σκόρπισε στους ακολούθους της η βασίλισσα Ελισάβετ, με τη νέα εμφάνισή της μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο όπου έδειχνε ευδιάθετη.

Η 96χρονη βασίλισσα τιμήθηκε με τον “Canterbury Cross”, μία τιμή που της απένειμε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουι, ο οποίος έφθασε στο Κάστρο του Ουίνδσορ για να συναντήσει την Ελισάβετ.

@PA / Skynews

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από τη συνάντησή τους κι ενώ οι θαυμαστές της μοναρχίας και ακόλουθοι της βασίλισσας στα social media χάρηκαν πολύ που η 96χρονη Ελισάβετ έμοιαζε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό που παρατήρησαν ήταν ότι εκείνη κουρεύτηκε και άλλαξε το στυλ των μαλιών της.

@PA / Skynews

Παρ’ όλο που είχε διατηρήσει τις χαρακτηριστικές μπούκλες της, τα μαλλιά της ήταν αρκετά κοντά κομμένα και αυτό παρατήρησαν και οι χρήστες του Διαδικτύου. Ένας ακόλουθος έγραψε στο Twitter:

“Πόσο χάρηκα να δω την Αυτής Μεγαλειότητά της τόσο καλά και υγιή. Ωραίο φόρεμα και αγαπώ το νέο κούρεμα”.

Ένας άλλος σημείωσε:

“Η Αυτής Μεγαλειότης έμοιαζε εκπληκτική όπως πάντα”.

Επίσης, κάποιος ακόμη σχολίασε στο Instagram:

“Ωραίο κούρεμα Αυτής Μεγαλειότης!”. “H βασίλισσα άλλαξε τα μαλλιά της; Ποτέ δεν τα έχω δει τόσο κοντά!” επεσήμανε ακόμη ένας.

UK Press via Getty Images
@PA

Δεν είναι γνωστό ποιος μπορεί να κούρεψε τη βασίλισσα, ωστόσο, η καλή φίλη και έμπιστη βοηθός της Angela Kelly αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της καραντίνας ανέλαβε και χρέη κομμώτριας. Η Angela, η οποία εργάζεται με τη Βασίλισσα από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, ανέλαβε να τη λούζει και να τη χτενίζει κάθε εβδομάδα, όπως η ίδια αποκάλυψε σε ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου της”The Other Side of the Coin“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα