Βασίλης Λέκκας για τον Μάνο Χατζιδάκι: «Δεν ξαναμιλήσαμε μέχρι τον θάνατο του – Δεν πήγα στην κηδεία του»
Βασίλης Λέκκας
Credit: lekkas.vasilis/Instagram

Ο Βασίλης Λέκκας ήταν στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τη ρήξη στη σχέση του με τον Μάνο Χατζιδάκι. Όπως αποκάλυψε δεν μίλησαν ξανά μέχρι τον θάνατό του.

«Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα. Όχι να φύγω από τον Μάνο… αλλά να κάνω κάποια πράγματα. Υπήρχε μια ατμόσφαιρα… που δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε τώρα. Αποφάσισα να το κάνω -να φύγω- και εκεί σταμάτησε και η σχέση μας. Δεν μιλήσαμε ξανά μέχρι που πέθανε. Δεν τίθεται όμως θέμα να μετανιώσω. Όχι. Για να το κλείσω το θέμα, αυτό είχε να κάνει με εμένα και τον Μάνο. Δεν χρειάζεται να ξέρει ο καθένας τις λεπτομέρειες. Ούτε μετανιώνω, ούτε ζητάω συγχώρεση. Είχα πει κάποτε πως τον έχω συγχωρέσει και γι’ αυτό μιλάω σήμερα με πολλή αγάπη και θαυμασμό για εκείνον. Οι άνθρωποι που συνεργάστηκα, που έκανα ό,τι έκανα μαζί τους, ήταν πρόσωπα πολύ σπουδαία. Δεν ήταν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους ήξερες ή είχαν δείγματα διαφορετικά». Αυτά είπε ο Βασίλης Λέκκας και πρόσθεσε:

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε τον δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκη, το έκανε κατά καιρούς, αλλά εμείς ήμασταν οικογένεια και εγώ ήμουν άνθρωπος που ήμουν εκεί. Ήταν ωραίο που έγινε. Ήταν ωραίο που είχαμε και τις κόντρες με τον Μάνο. Τη στιγμή όμως που τσακώθηκα σοβαρά μαζί του, όχι, δεν την μετάνιωσα. Δεν την μετανιώνω, είμαι εγώ και ο Μάνος στο γεγονός αυτό και κανένας άλλος».

Και συνέχισε ο Βασίλης Λέκκας: «Δεν πήγα στην κηδεία του. Βέβαια και στεναχωρήθηκα, αλίμονο. Τότε μου τηλεφώνησε μια γνωστή μου, «έφυγε ο Μάνος» μου είπε. Και θα σας πω την πρώτη φράση που μου ήρθε ενστικτωδώς τότε να πω: «Τώρα, έπεσαν οι άμυνες. Μιας κοινωνίας η οποία είχε στηρίγματα πνευματικά, από τα οποία ένα μεγάλο από αυτά έφυγε»».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα