Search
Close this search box.
Βασίλης Μπισμπίκης: Η συγγνώμη με γλυκά και… τσουρέκι στους γείτονες που τους τράκαρε τα αυτοκίνητα
Βασίλης Μπισμπίκης
Credit: bisbikis.vasilis/Instagram

Στην γειτονιά της Φιλοθέης που είχε το τροχαίο με το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/9), πήγε ο Βασίλης Μπισμπίκης προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε. Η κίνηση του ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”, την Παρασκευή (3/10).

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1, Τάσος Τεργιάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε γλυκά και πήγε στην γειτονιά που προκάλεσε το τροχαίο με τις φοβερές υλικές ζημιές. Χτύπησε τα κουδούνια και μίλησε με τους ανθρώπους που έκανε τις ζημιές στα αυτοκίνητά τους».

«Όχι μόνο μίλησε, τους ζήτησε συγγνώμη, τους είπε πως θα αποκατασταθούν όλες οι υλικές ζημιές και ότι ακόμα και αν κάτι δεν καλυφθεί από την ασφαλιστική θα το πληρώσει ο ίδιος από την τσέπη του! Τους είπε και ότι τους περιμένει στο θέατρο στην παράστασή του. Στους ανθρώπους και άρεσε η κίνηση του Μπισμπίκη και αποδέχτηκαν την συγγνώμη και του είπαν ότι αν είχαν γίνει αυτά το Σάββατο ή την Κυριακή δεν θα είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Στην εκπομπή μεταδόθηκε και ηχητικό απόσπασμα απ’ όσα δήλωσε κάτοικος της Φιλοθέης που υπέστη υλικές ζημιές στη μάντρα του σπιτιού της. «Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει τελείωσε αυτή η ιστορία. Ήρθε στα σπίτια μας χθες και μας ζήτησε συγγνώμη» ανέφερε.

Στην κίνηση αυτή του Βασίλη Μπισμπίκη αναφέρθηκε και η εκπομπή “Buongiorno”, μεταφέροντας πως ο ηθοποιός επισκέφτηκε με τσουρέκι τους γείτονες για να ζητήσει συγγνώμη και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (28/9) και το πρωί της Δευτέρας (29/9) οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Ευελπίδων. Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης οδηγού στις υποχρεώσεις του άρθρου 47 ΚΟΚ. Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 8 Οκτωβρίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα