Η Βασιλική Τρουφάκου λατρεύει τα ταξίδια, αλλά παράλληλα δεν θέλει να αποχωρίζεται ούτε στιγμή τον γιο της. Οπότε έχει αποφασίσει να πηγαίνουν παντού μαζί. Αυτή τη φορά η αγαπημένη ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το αεροδρόμιο.
Όπως θα δείτε, μητέρα και γιος έφυγαν για να ανακαλύψουν νέους προορισμούς, με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Βασιλική Τρουφάκου έγραψε: «Φύγαμε μωρό μου».
Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, «Ο Γιατρός», είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στη Ναταλία Γερμανού, ότι είχε αποφασίσει, πριν ακόμη γεννηθεί ο γιος της, ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο ζωής της και θα πηγαίνει παντού μαζί με το παιδί της.
Συγκεκριμένα η Βασιλική Τρουφάκου είχε δηλώσει: «Στα γυρίσματα το κρατάει το παιδί η μαμά μου, γιατί είναι πολλές ώρες. Αλλά γενικά το έχω μαζί μου. Γιατί έτσι σκεφτόμουν, ότι θέλω να ζω με το παιδί μου και αυτήν την ευχή έκανα. Γιατί γενικά δεν το συνηθίζουν. Στον περίγυρό μου το ζουν αρκετά κλειστοφοβικά και αυτό ήταν κάτι που με τρόμαζε και ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Το είχα αποφασίσει να μην το ζήσω έτσι».
Με μία γρήγορη ματιά στο Instagram της ηθοποιού, εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι πράγματι η ευτυχισμένη μαμά δεν αποχωρίζεται καθόλου τον γιο της, καθώς έχουν ταξιδέψει μαζί στην Ιταλία, στην Ολλανδία και φυσικά σε άλλα πολλά μέρη του εσωτερικού.