“Βασιλική” συνάντηση: Η Camilla υποδέχθηκε τη Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα Mary της Δανίας
Credit: Queen Rania Al Abdullah/Instagram

Ένας σημαντικός σκοπός έφερε κοντά τη βασιλική σύζυγο Camilla με τη βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια και την πριγκίπισσα Mary της Δανίας, σύζυγο του διάδοχου στον θρόνο πρίγκιπα Frederik.

Η σύζυγος του βασιλιά Κάρολου της Μεγάλης Βρετανίας υποδέχθηκε στο Clarence House τη Δευτέρα το απόγευμα τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και την πριγκίπισσα Mary της Δανίας.

Σήμερα, η βασιλική σύζυγος διοργανώνει δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών στο πλαίσιο της εκστρατείας των Ηνωμένων Εθνών, “16 Days of Activism”, δηλαδή 16 ημέρες ακτιβισμού κατά της βίας λόγω φύλου. Στη δεξίωση θα παρευρεθούν επιπλέον η Κόμισσα του Ουέσεξ, Sophie και η βασίλισσα Mathilde του Βελγίου.

Τη φωτογραφία των τριών γυναικών από το Clarence House ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram η βασίλισσα Ράνια.

Στην αποψινή δεξίωση, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν επιζώντες και οι οικογένειές τους, η Camilla θα απευθύνει ομιλία. Στην εκδήλωση θα παραστούν περίπου 300 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους θα είναι πολιτικοί και εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών οργανώσεων SafeLives, Women’s Aid και Refuge.

Μια πηγή είπε ότι η Camilla θα μιλήσει για το τι έχει μάθει από τη δουλειά της στον τομέα της ενδοοικογενειακής κακοποίησης. Η βασιλική σύζυγος έχει θέσει ως προτεραιότητά της την υποστήριξη θυμάτων βιασμού, ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα