Βασιλιάς Κάρολος: Το αστείο περιστατικό στη Γερμανία με οπαδό – Το στέμμα που απέρριψε
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέπτεται τη Γερμανία στην πρώτη επίσημη κρατική επίσκεψη από τη στιγμή που έγινε βασιλιάς, μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ.

Μετά την επίσημη τελετή υποδοχής ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Camilla χαιρέτισαν το συγκεντρωμένο πλήθος, όπου τον Κάρολο περίμενε μία έκπληξη.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Twitter η Rebecca English της Daily Mail, βλέπουμε τον Κάρολο να χαιρετά τους συγκεντρωμένους σφίγγοντας τα χέρια τους, όταν ένας νεαρός άνδρας θέλησε να του χαρίσει το χάρτινο στέμμα του από τα Burger King.

“Αυτό είναι για εσάς, αν το θέλετε” είπε ο άνδρας με ένα χαμόγελο. “Όχι, είμαι εντάξει” απέρριψε ευγενικά την προσφορά του ο Κάρολος και προχώρησε στη γραμμή με τον άνδρα να γελά χαρούμενα. Πάντως, ο συγκεκριμένος δεν ήταν ο μόνος που φορούσε στέμμα από τα Burger King, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τα φορούσαν στην υποδοχή του Κάρολου.

Αν και ο βασιλιάς Κάρολος διαδέχθηκε αμέσως τη μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ ως μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 χωρών της Κοινοπολιτείας μετά τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο, δεν έχει ακόμη στεφθεί επίσημα – αλλά η μεγάλη μέρα πλησιάζει σε λίγες εβδομάδες.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο ότι η στέψη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ. Ακολουθώντας σχεδόν χίλια χρόνια παράδοσης, η τελετή θα διεξαχθεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα