Βασιλιάς Κάρολος: Τιμά τη βασίλισσα Ελισάβετ και την πεθερά του – Η αντίδραση των θαυμαστών της πριγκίπισσας Diana
Credit: Marc Burleigh/Shutterstock

O βασιλιάς Κάρολος θέλησε να γιορτάσει τη φετινή ημέρα της μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο τιμώντας την αείμνηστη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και την πεθερά του, τη μητέρα της συζύγου του, Camilla, κίνηση που δεν είδαν με καλό μάτι οι θαυμαστές της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana.

Στον επίσημο λογαριασμό του βασιλιά στο Instagram ανέβηκαν δύο τρυφερές φωτογραφίες, μία του Κάρολου σε παιδική ηλικία στην αγκαλιά της νεαρής μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ και μία της βασιλικής συζύγου, Camilla στο πλευρό της μητέρας της.

Σε όλες τις μητέρες απανταχού, και σε όσους μπορεί να λείπουν οι μαμάδες τους σήμερα, σας σκεφτόμαστε και σας ευχόμαστε μια ξεχωριστή ημέρα της μητέρας” αναφέρεται στη λεζάντα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να ευχηθούν και στην αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, μητέρα των παιδιών του βασιλιά, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές κατά της νυν βασιλικής συζύγου και της επιλογής του Κάρολου να θυμηθεί μόνο τη μητέρα του και την πεθερά του.

Χαρούμενη ημέρα της μητέρας στη Lady D, για πάντα στις καρδιές μας” σχολίασε μία ακόλουθος με δεύτερη να γράφει: “Χαρούμενη ημέρα της μητέρας στη Λαίδη Spencer”, “Η πριγκίπισσα του λαού είναι πολύ καλύτερη από τη βασιλική σύζυγο” πρόσθεσε τρίτος ακόλουθος.

Άρχισε “πόλεμος” σχολίων μεταξύ των ακολούθων με άλλους να αναφέρουν ότι η Camilla δεν είναι η βασίλισσά τους και πως η μητέρα της θα έπρεπε να την είχε μάθει την ενσυναίσθηση και να μην χαλάει γάμους πηγαίνοντας με παντρεμένους άνδρες και άλλους να λένε ότι τα σχόλια είναι παιδικά και όσοι σχολιάζουν έτσι θα πρέπει να ωριμάσουν. “Όλοι πρέπει να προχωρήσουμε από ό,τι είναι παρελθόν, να αφήσουμε τα παράπονα, αληθινά ή φανταστικά (ή εμφυτευμένα)” σχολίασε χρήστης. “Γιατί να συγχαρούμε την πρώην σύζυγο του βασιλιά εδώ και 27 χρόνια; Πόσων ετών είσαι; Ωρίμασε” ήταν άλλο σχόλιο υπέρ της Camilla.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα