Βασιλιάς Κάρολος: Τείνει κλάδο ελαίας στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle – Τι προσφέρει στους Σάσεξ μετά την έξωση
Photo by Mike Coppola/Getty Images for 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala

Ο βασιλιάς Κάρολος προσκάλεσε τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στην τελετή στέψης του , όπως επιβεβαιώθηκε, αλλά ακόμη δεν έχουν κάνει γνωστό αν θα παραστούν.

Ο εκπρόσωπος του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ επιβεβαίωσε ότι ο Harry έλαβε ένα email από τα Ανάκτορα για την ιστορική περίσταση, παρά τις διαρκείς επιθέσεις κατά της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε στον αμφιλεγόμενο γιατρό δρ. Gabor Maté όπου είπε ότι στερήθηκε αγκαλιές και προσοχή κατά τη διάρκεια της “απίστευτα οδυνηρής” παιδικής του ηλικίας.

Στη συνέντευξή του, για να προωθήσει τα απομνημονεύματά του, παραπονέθηκε για το πώς ένιωθε “διαφορετικός” από την υπόλοιπη οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη Mail, παρά την εντολή έξωσης που έλαβαν ο Harry και η Meghan από το σπίτι τους στο Ουίνδσορ, το Φρίγκμορ Κότατζ, ο βασιλιάς Κάρολος τείνει κλάδο ελαίας και λέγεται ότι το σπίτι θα είναι διαθέσιμο για να μείνουν σε περίπτωση που έρθουν στην Αγγλία για να παραστούν στη στέψη.

Η έγκυος ξαδέλφη του Harry, πριγκίπισσα Ευγενία, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το Φρόγκμορ με την οικογένειά της, όταν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και βοήθησε να πακετάρει κάποια από τα υπάρχοντα των Σάσεξ και να τα στείλει στο σπίτι του ζευγαριού στις ΗΠΑ, δήλωσαν πηγές στη Mail.

Στις 11 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του “Spare”, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είπε στους αξιωματούχους του να ειδοποιήσουν τους Σάσεξ να εγκαταλείψουν το Φρόγκμορ Κότατζ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail τον Δεκέμβριο, ο Κάρολος θα προσκαλούσε τον αποξενωμένο γιο του και τη νύφη του στην τελετή και δεν έχει αλλάξει γνώμη. Χθες, εθεάθη να πηγαίνει στη λειτουργία στο Σάντρινγκχαμ και έδειχνε αρκετά ευδιάθετος. Ωστόσο, οι σχέσεις εξακολουθούν να είναι τόσο κακές που ο ίδιος και ο πρίγκιπας William δεν έχουν μιλήσει στον Harry εδώ και εβδομάδες.

Ο Harry, επίσης, είπε σε φίλους ότι ανησυχεί για τις αντιδράσεις που μπορεί να λάβει στο Ηνωμένο Βασίλειο από την οικογένειά του και το ευρύ κοινό. Ο βασιλιάς φέρεται να εξοργίστηκε με τα σχόλια του Harry στα απομνημονεύματά εναντίον της Camilla, την οποία κατηγόρησε ότι διέρρευσε ιστορίες για τη βασιλική οικογένεια στα μέσα ενημέρωσης για να ενισχύσει την εικόνα της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα