Βασιλιάς Κάρολος: Προετοιμάζεται για το μοιραίο – Πώς κατοχυρώνει την Camilla
O Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Camilla στις 15 Μαΐου 2024 στο Λονδίνο σε εθιμοτυπική εκδήλωση.
O Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Camilla στις 15 Μαΐου 2024 στο Λονδίνο σε εθιμοτυπική εκδήλωση. Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

H μάχη του βασιλιά Κάρολου με τον καρκίνο τον έφερε αντιμέτωπο με ένα σοβαρό ζήτημα: σε περίπτωση που αυτός έφευγε από τη ζωή, ποιο θα ήταν το μέλλον της συζύγου του, βασίλισσας Camilla.

Όπως αποκάλυψε στην Daily Mail ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Eden, ο βασιλιάς θέλει να κρατήσει τη σύζυγό του ασφαλή.

Μάλιστα, αντιθετα με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, η κόντρα με τον πρίγκιπα Andrew δεν πηγάζει από την εμπλοκή του με το σκάνδαλο Epstein, αλλά από την έγνοια του Κάρολου για την Camilla. Ο βασιλιάς είναι αποφασισμένος να διώξει τον αδελφό του από το Royal Lodge, ακίνητο το οποίο ο πρίγκιπας Andrew το νοικιάζει εδώ και περίπου είκοσι χρόνια. Όμως ο πρίγκιπας Andrew αρνήθηκε να μαζέψει τα πράγματά του, υποστηρίζοντας ότι είχε 75ετή μίσθωση.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του δούκα του Γιορκ, με τους οποίους μίλησε ο ειδικός σε θέματα βασιλικής κληρονομιάς Richard Eden, υπήρχε ένας συγκεκριμένος λόγος για το αίτημα του Κάρολου να φύγει ο αδελφός του από το Royal Lodge. Όπως δήλωσε στην Daily Mail, ο βασιλιάς σκεφτόταν το Royal Lodge ως μελλοντικό σπίτι για τη βασίλισσα Camilla. Οι φήμες λένε ότι ο βασιλιάς προτοιμάζεται για το μοιραίο, όπως συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει μια σοβαρή ασθένεια, και γι’ αυτό έχει σκεφτεί κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Γνωρίζει ότι αν η σύζυγός του έμενε μόνη της πίσω, θα είχε ένα κάπως αβέβαιο μέλλον, καθώς θα ήταν μόνο πεθερά του βασιλιά και όχι μητέρα του. Επομένως, ο πρίγκιπας William θα κληρονομήσει τα πάντα, όπως ακριβώς ο Κάρολος κληρονόμησε τα πάντα από τη μητέρα του.

Η Camilla έχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή του και ο βασιλιάς Κάρολος θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα. Αν και η Camilla έχει το δικό της εξοχικό σπίτι, το Ray Mill House, στο Wiltshire, είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος ότι θα αποσυρθεί ποτέ εντελώς από τη βασιλική ζωή. Σύμφωνα με τον Richard Eden, “τι καλύτερο μέρος για να συνεχίσει να ζει σαν βασίλισσα από το Royal Lodge – το αγαπημένο σπίτι της βασιλομήτορος έως τον θάνατό της το 2002;“. Σύμφωνα με τους φίλους του πρίγκιπα Andrew, ο Κάρολος είχε την ίδια άποψη και για να τον πείσει να εγκαταλείψει το σπίτι, λέγεται ότι τον απείλησε ότι θα του κόψει τα χρήματα. Λέγεται επίσης ότι του προσέφερε ως αντάλλαγμα το Frogmore Cottage, το πρώην σπίτι του γιου του Harry και της Meghan Markle.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα