Βασιλιάς Κάρολος: Η ξεκαρδιστική στιγμή που δέχεται δώρο στυλό για να αποφεύγει τις… κακοτοπιές
@RoyalFamily

Viral έγιναν τα πλάνα που έδειχναν τον βασιλιά Κάρολο Γ’ εκνευρισμένο όταν κατά την επίσκεψή του στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ υπέγραφε το βιβλίο της επίσκεψής του, λέρωσε τα χέρια του με μελάνι.

Ο Κάρολος αναφώνησε απελπισμένος “Θεέ μου, το σιχαίνομαι, δεν το μπορώ αυτό το αναθεματισμένο πράγμα” και σκούπισε με απόγνωση τα λερωμένα δάχτυλά του.

Mάλιστα, στην Ουαλία εμφανίστηκε με δικό του στυλό για να αποφύγει πάλι ατυχήματα ή παραλείψεις του προσωπικού, δείχνοντας ότι το πάθημα του έγινε μάθημα.

Υπενθυμίζεται πως υπογράφοντας το διάταγμα ενθρόνισής του, έκανε παρατήρηση στον βοηθό του γιατί δεν υπήρχε χώρος για το μελανοδοχείο και για τη θήκη του στυλό αλλά και για τα έγγραφα, ώστε να υπογράψει με την ησυχία του. Τα πλάνα του να κάνει παρατήρηση στον βοηθό του σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Ωστόσο, μία ξεκαρδιστική στιγμή εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα, όταν ο βασιλιάς Κάρολος χαιρετούσε το συγκεντρωμένο πλήθος στο Κάρντιφ. Μία γυναίκα του χάρισε ένα στυλό ώστε να μην ξαναβρεθεί σε δύσκολη θέση.

“Σε περίπτωση που!” λέει η γυναίκα προσφέροντας το δώρο της στον Κάρολο, ο οποίος κρατά το στυλό στα χέρια και το κοιτάζει γελώντας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα