Βασιλιάς Κάρολος: Η αντίδρασή του όταν άνδρας τον ικετεύει να φέρει πίσω τον Harry
Photo by Karwai Tang/WireImage

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται πως ξέχασε ποιος είναι ο πρίγκιπας Harry κατά την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου χθες.

Ο 74χρονος μονάρχης χαιρετούσε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για τη βασιλική επίσκεψη, όταν ένας ακόλουθος φώναξε στον βασιλιά παρακλητικά: “Φέρτε πίσω τον Harry σας παρακαλώ! Παρακαλώ, μπορείτε να τον φέρετε πίσω; Σας παρακαλώ!

Ο Κάρολος πλησίασε τον άνδρα που απηύθυνε την παράκληση και ρώτησε “ποιον;” με τον άνδρα να του απαντά: “Τον Harry, τον γιο σου!

Τότε ο βασιλιάς που αντιλήφθηκε το λάθος του γέλασε και απάντησε “θα ήταν ωραία!

Το ερώτημα αυτό συνδέεται αναμφίβολα με τις έντονες εικασίες για το εάν ο Harry και η Meghan Markle θα παραστούν στην τελετή στέψης στις 6 Μαΐου, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Υπάρχει μια “υπόθεση εργασίας” ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έλαβαν πρόσκληση για να παρευρεθούν στην τελετή στέψης του Κάρολου, δήλωσαν στη The Sun μέλη των Ανακτόρων.

Υπήρχαν φόβοι ότι η παρουσία του Harry και της Meghan θα υπερσκίαζε και θα μείωνε την ειλικρίνεια της τελετής, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις από το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix και τα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματα του Harry, Spare.

Αλλά οι διοργανωτές της τελετής συνεχίζουν να σχεδιάζουν με την υπόθεση ότι τόσο ο Harry όσο και η Meghan θα έρθουν στη Μ. Βρετανία για τη στέψη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα