Βασιλιάς Κάρολος: Εκτινάχθηκε η δημοτικότητά του – Harry και Meghan οι λιγότερο δημοφιλείς στη βασιλική οικογένεια
instagram@clarencehouse

Η δημοτικότητα του Κάρολου έχει εκτιναχθεί από τότε που έγινε βασιλιάς, ενώ η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι πολύ πίσω από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε αποδοχή, σύμφωνα με νέες δημοσκοπήσεις.

Πολλοί Βρετανοί έχουν εντυπωσιαστεί με τον νέο βασιλιά από τότε που ανέβηκε στον θρόνο τον Σεπτέμβριο μετά τον θάνατο της μητέρας του, Ελισάβετ Β’.

instagram

Ερωτηθέντες εάν η άποψή τους για τον Κάρολο έχει αλλάξει από τότε που έγινε βασιλιάς, το 24% του βρετανικού κοινού είπε ότι έχει καλύτερη γνώμη γι’ αυτόν από πριν. Μια δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι το 58% των Βρετανών πιστεύει ότι θα είναι καλός βασιλιάς.

Συνολικά, το 48% έχει θετική άποψη για τον βασιλιά Κάρολο, ενώ το 33% δεν έχει γνώμη ή δεν είναι σίγουρο και το 13% έχει αρνητική άποψη για αυτόν.

Η νέα δημοσκόπηση των Redfield και Wilton έδειξε, επίσης, ότι η Meghan και ο Harry ήταν λιγότερο δημοφιλείς στους Βρετανούς από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σχετικά με τη Δούκισσα του Σάσεξ, το 37% είπε ότι έχει ευνοϊκή ή πολύ δυσμενή άποψη γι’ αυτήν, ενώ το 38% έχει θετική άποψη, με τους υπόλοιπους να μην έχουν άποψη.

misanharriman/instagram

Ο Harry συγκεντρώνει καλύτερο ποσοστό ευνοϊκής άποψης για τον ίδιο, 53%. Ωστόσο, το ζευγάρι που παλιά ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων των Βρετανών, πλέον κατατάσσονται πολύ πιο κάτω από τα αγαπητά μέλη της βασιλικής οικογένειας και σίγουρα πολύ πιο κάτω από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, William και Kate Middleton. Συγκεκριμένα,η Kate αποδεικνύεται φοβερά δημοφιλής, με το 72% του βρετανικού κοινού να λέει ότι την εκτιμούν ιδιαίτερα. Επίσης, ευνοϊκή άποψη για τον πρίγκιπα William έχει το 70%.

@MonarchieRoyale/twitter

Να σημειωθεί ότι ο Harry και η Meghan βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο αφού ανακοινώθηκε πως το βιβλίο του Δούκα του Σάσεξ θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο υπό τον τίτλο “Spare” και αναμένεται να προκαλέσει ταραχή άλλη μια φορά στα Ανάκτορα, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει το ζευγάρι να κάνει με κάθε κίνησή του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα