Βανέσα Αδαμοπούλου: O χωρισμός της από τον Ιωάννη Παπαζήση και η συνεπιμέλεια του παιδιού – “Ο μικρός το πήρε μια χαρά”
Credit: vanessaadamopoulou/Instagram

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της από τον Ιωάννα Παπαζήση και την συνεπιμέλεια του παιδιού της.

“Το νέο μου τραγούδι έχει τίτλο “Χώρισα εχθές” και με εκφράζει πάρα πολύ. Είναι ένα τραγούδι απενοχοποιητικό σε σχέση με τον χωρισμό. Η ζωή συνεχίζεται, πάει παρακάτω. Όλο αυτό είναι ένα μήνυμα στην αντίθετη πλευρά, στην μαυρίλα του χωρισμού, ειδικά όταν υπάρχει και μια οικογένεια που είναι πολύ σημαντικό πράγμα”, τόνισε η Βανέσα Αδαμοπούλου, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς πήρε ο γιος της τον χωρισμό της από τον πατέρα του, Ιωάννη Παπαζήση:

“Ο Ιάσονας το πήρε μια χαρά αφού και οι γονείς του είναι μια χαρά. Είμαι υπέρ της συνεπιμέλειας, είναι όλα υπό συνεννόηση με τον Ιωάννη. Διαζύγιο δεν υπήρχε γιατί δεν υπήρχε γάμος, είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν έχουμε πάει σε δικαστήρια, οποία συνεννόηση γίνεται, είναι μεταξύ μας. Θέλω ο πατέρας του παιδιού να έχει τα ίδια δικαιώματα με την μητέρα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα