Search
Close this search box.
Βάνα Πεφάνη: «Οι γυναίκες μετά τα 50 είναι δύσκολο να βρουν δουλειά σε οποιοδήποτε επάγγελμα»
Βάνα Πεφάνη
Credit: pefani_vana/Instagram

Η Βάνα Πεφάνη παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Φθινοπωρινή Ιστορία”, την οποία σκηνοθετεί. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τον ηλιακό ρατσισμό που βιώνουν οι γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Ήταν μεγάλη χαρά το ταξίδι όλο με την Πέμη Ζούνη και τον Σταύρο Ζαλμά και σήμερα είναι η επίσημη πρεμιέρα, φορέσαμε τα καλά μας και ελπίζω ν’ αρέσει στον κόσμο», είπε αρχικά η Βάνα Πεφάνη.

Και συνέχισε: «Είναι γνωστό ότι σε οποιοδήποτε επάγγελμα μια γυναίκα που έχει κλείσει τα 50 και ανεβαίνει ηλικιακά, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρει δουλειά. Σε όλους τους τομείς. Σε εμάς δυστυχώς είναι μια περίοδος 45 έως 60, όπου οι γυναίκες πραγματικά είναι σαν να μην έχουν θέση».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα