Βαλέρια Κουρούπη: Η σπάνια φωτογραφία της 49χρονης ηθοποιού με τον 33χρονο σύντροφό της
Βαλέρια Κουρούπη
Credit: valeria_kouroupi/Instagram

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι εδώ και περίπου δύο χρόνια ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Μάριο Δερβιτσιώτη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο πλατό και συγκεκριμένα στη σειρά του ΑΝΤ1, “Παρουσιάστε”. Συνεργάστηκαν καλλιτεχνικά  ξανά καλλιτεχνικά στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, η Βαλέρια Κουρούπη δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση τους. Η 49χρονη ηθοποιός, μάλιστα, είχε πει για τον 33χρονο σύντροφό της.

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερός μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα» είχε πει χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη και είχε προσθέσει:

 «Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα. Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε… Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού».

Η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη με τον γιο της σπουδαίας ερμηνεύτριας, Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξύδη και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Βαλέρια Κουρούπη, όμως, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση την Κυριακή του Πάσχα. Δημοσίευσε σε Instastory μια φωτογραφία, στην ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της Μάριο Δερβιτσιώτη και έγραψε στη λεζάντα:

“Χρόνια πολλά κόσμε!”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα