Τζένη Καζάκου: Έχω βιώσει bullying στο σχολείο επειδή είχα δυσλεξία – Mε χαστούκισε καθηγητής
Τζένη Καζάκου
Credit: Tzeni Kazakou/ Instagram

Η Τζένη Καζάκου μίλησε για το bullying που βίωσε στο σχολείο επειδή είχε δυσλεξία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day», η γλυκιά ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μαθήτρια.

«Στο Γυμνάσιο με αντιμετώπιζαν σαν χαζή, επειδή είχα δυσλεξία. Δεν μπορούσα να διαβάσω μόνη μου την Ιστορία και η μαμά μου κάθε βράδυ μου τη διάβαζε σαν παραμύθι. Πήγαινα την επόμενη μέρα και τα ήξερα όλα, ήμουν ακουστικός τύπος».

«Οι καθηγητές με μείωναν, επειδή δεν μπορούσα να μπω στους ρυθμούς που είχαν μπει τα υπόλοιπα παιδιά. Τη δυσλεξία την ανακάλυψε η μαμά μου, πήγαμε σε κέντρο, έβγαλα χαρτί και εξεταζόμουν προφορικά».

Η Τζένη Καζάκου θυμήθηκε και ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο σχολείο:

«Στην Α΄Λυκείου, επειδή μιλούσα στην τάξη, ο καθηγητής μου, ήρθε χτύπησε τα χέρια του πάνω στο θρανίο μου και με χαστούκισε. Εγώ κοκάλωσα, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Πήγα σπίτι με βλέπει η μητέρα μου, μου λέει “τι έχεις” και της λέω “μαμά με χαστούκισε ένας καθηγητής”. Την επόμενη μέρα, ήρθαν οι γονείς μου στο σχολείο και πήγαμε στην αστυνομία, τράβηξε το θέμα. Τον άλλαξαν τμήμα, αλλά το θέμα δεν σταμάτησε εκεί. Ο άνθρωπος αυτός κάπως δωροδοκούσε τα παιδιά της Γ’ Λυκείου με βαθμούς, ώστε να μου κάνουν εμένα ψυχολογικό πόλεμο, ότι εγώ είμαι υπερβολική και ότι έφερα τους γονείς μου χωρίς λόγο στο σχολείο και έγινε τόσο μεγάλο θέμα γιατί εγώ ήθελα να τραβήξω την προσοχή».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα