Τζένη Μπαλατσινού: Η οργισμένη απάντηση σε δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της κόρης της – “Η μυθοπλασία έχει τα όρια της”

Η Τζένη Μπαλατσινού με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, να είναι έγκυος και να παντρεύεται. Η ίδια μάλιστα, παρέθεσε και το σχετικό δημοσίευμα περιοδικού.

“Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένειά μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, πού, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η “λεπτομέρεια” ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα -πλην αναληθή- σενάρια για το μέλλον του”, αναφέρει η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της και προσθέτει:

“Όχι δεν ράβομαι για το γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά και η μυθοπλασία έχει τα όρια της”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα