Τράκαρε η Μαρία Αντωνά – Το αυτοκίνητό της χτύπησε σε βιτρίνα
Μαρία Αντωνά
Credit: MARIA ANTONA/Instagram

Τροχαίο ατύχημα είχε η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Δευτέρας (15/4). Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο όχημά της.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται χτυπημένο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου της. «Ανάδρομος ξεκάθαρα» σχολίασε η Μαρία Αντωνά.

Το τρακαρισμένο αυτοκίνητο της Μαρίας Αντωνά
Credit: MARIA ANTONA/Instagram

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, η ίδια εξήγησε πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα: «Υπάρχουν πολλά αρνητικά vibes στην ατμόσφαιρα. Χθες το βράδυ καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μία παρέα φίλων μου κάπου κοντά στην Ερμού, καθώς οδηγούσα, ένα αμάξι που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα εκ των δεξιών μου, με χτύπησε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετάξει το αυτοκίνητο σε μία βιτρίνα ενός μαγαζιού. Είμαστε τυχεροί που δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο κατάστημα έξω».

Όπως περιέγραψε η Μαρία Αντωνά: «Το αμάξι πετάχτηκε στη βιτρίνα μπροστά στο μαγαζί και κόντεψε να μπει μέσα από το παράθυρο. Ήταν σοκ. Εγώ είμαι καλά, ταράχτηκα και χτύπησα λίγο στον αυχένα μου. Είναι κάτι που θα το δω μέσα στη μέρα, δεν είναι κάτι σοβαρό. Το αμάξι που με χτύπησε σταμάτησε γιατί χτύπησε και ο οδηγός αρκετά στο αριστερό του φανάρι. Ήρθε η ασφάλεια και η τροχαία».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα