Τραϊάνα Ανανία: «Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα με στήριξε πάρα πολύ όταν έπεσαν να με φάνε»
Τραϊάνα Ανανία Δημήτρης Κόκοτας
Credit: j2us_gr/Instagram

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη στήριξη που πήρε από τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της ότι έκανε θεραπεία ρέικι στον τραγουδιστή, όταν υπέστη ανακοπή καρδιάς μπροστά της στις πρόβες για το J2US.

“Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα πάρα πολύ σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάνουμε με τη σύζυγό του πάντα έχουν κάτι το υπαρξιακό. Μπορεί να ξεκινάμε να μιλάμε για τον Δημήτρη, αλλά το πάμε πλέον στη δικιά μας σχέση που έχουμε δημιουργήσει. Εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να στηρίζω την Κατερίνα και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ γιατί πάλι έπεσαν να με φάνε που βγήκα και είπα για το ρέικι”, είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία και συνέχισε:

“Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή και είχα την ψυχραιμία μου, ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο, είχαν τρομάξει και είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο. Το παιδί στο catering ήξερε πρώτες βοήθειες. Πέφτουν μάσκες όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, όλα αλλάζουν, όλη η σύσταση γύρω σου αλλάζει. Και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του. Εγώ είμαι μαζί του.

Και εγώ από μόνη μου δε ρωτάω γιατί ο άνθρωπος νιώθει… τώρα θα με κράξουν πάλι… Αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό το κομμάτι. Ότι “εγώ θέλω να συνέλθει”. Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα