Τόνυ Δημητρίου: «Τα παιδιά μου τα μεγαλώνει η μαμά τους με τον υπέροχο σύζυγό της – Nα είναι καλά οι άνθρωποι…»
Τόνυ Δημητρίου
Credit: tonydimitriou/Instagram

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, αλλά και τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην είχε οικονομικές δυσκολίες στο ξεκίνημα της καριέρας του. Είχα παράδειγμα τον πατέρα μου, που ήταν από τους πιο γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς, που πάντα έκανε κι άλλες δουλειές», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Για τα παιδιά του που είναι στην εφηβεία, ο ηθοποιός σχολίασε: «Το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει, με τον υπέροχο σύζυγό της, να είναι καλά οι άνθρωποι. Αυτή είναι ο κυματοθραύστης μου. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στην ευτυχία της μητέρας τους ποτέ ακόμη και αν διαφωνούσα με κάποια απόφαση. Γιατί αυτό είναι το περιβάλλον των παιδιών, οπότε προστατεύεις τα παιδιά, φροντίζοντας πάντα τη μητέρα, ότι και αν συμβαίνει».

Για τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, ο Τόνυ Δημητρίου τόνισε: «Έχω χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια. Σαφώς και δεν ήταν όλες οι μέρες ίδιες, αλλά με καλή θέληση και διάλογο λύνονται όλα».

Και κατέληξε: “Εγώ ενώ ήμουν σε μια σχέση αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, τα παιδιά μου το έμαθαν αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους. Δεν ήθελα ποτέ να τους περάσει η ιδέα ότι κάποια άλλη γυναίκα ήταν το θέμα μας, γιατί δεν ήταν. Με τα παιδιά μου πιστεύω θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους. Τα παιδιά μου έχουν γνωρίσει τη Στεφανία (σ.σ. η σύντροφός του) και εκείνη τα αγαπάει πολύ”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα