Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτός είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεται με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια σε event του brand falconeri
Credit: toniasotiropoulou/Instagram

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια και τα χρήματα που βγάζει από το Instagram.

«Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, πρέπει να τους θαυμάζουμε. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχει η φιλοσοφία “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”, οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με την αποτυχία του άλλου. Οι κακές κριτικές στην ταινία του Λάνθιμου για μένα είναι σύνδρομο κομπλεξισμού, αισθάνομαι ντροπή», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Και συνέχισε: «Δε με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμέτοχη μου στο Skyfall, είναι ένας ρόλος που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου. Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δε δούλευα για μεγάλο διάστημα. Ήρθαν σπουδαίοι ρόλοι στην ζωή μου, τόσο στο Milky Way όσο και στις Ψυχοκόρες. Είμαι πολύ ευγνώμων. Εγώ τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι».

Τέλος, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε για τον Κωστή Μαραβέγια: «Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον γάμο μου με τον Κωστή Μαραβέγια, νιώθω ασφάλεια και προστασία. Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε είναι γιατί δεν κλείνω καλά τα καπάκια και πέφτουν όλα κάτω. Αυτό που με εκνευρίζει στον Κωστή είναι ότι είναι αφηρημένος και με ρωτάει πού βρίσκονται τα πράγματα που είναι μπροστά του».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα