Το ξέσπασμα του Γιώργου Σαμπάνη: “Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα”
instagram/ georgesabanis

Ο Γιώργος Σαμπάνης έδωσε τη δική του απάντηση σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κατέβηκε μεθυσμένος από τη σκηνή και να τσακώθηκε με τη σύντροφό του δημοσίως. Επίσης, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και δεν κατάφερε να συνεχίσει τη συναυλία του στη Σάμο.

Όπως σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής σε μακροσκελή ανάρτησή του στο instagram: “Διαβάζω εδώ και δυο τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια… στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά” ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Σαμπάνης και στη συνέχεια αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε:

Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω.

Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως” υπογράμμισε στην ανάρτησή του ο γνωστός καλλιτέχνης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα