Το ξέσπασμα της πριγκίπισσας Märtha Louise της Νορβηγίας κατά δημοσιευμάτων – “Διαδίδουν ψέματα για τον αρραβωνιαστικό μου”
H πριγκίπισσα Martha Louise και ο αρραβωνιαστικός της
Credit: marthalouise /Instagram

Η πριγκίπισσα Märtha Louise της Νορβηγίας περνά στην αντεπίθεση μετά τα δημοσιεύματα από τον νορβηγικό Τύπο, καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου της με τον σαμάνο Durek Verrett.

Στις 16 Απριλίου, η κόρη του βασιλιά Harald V και της βασίλισσας Sonja κατηγόρησε το περιοδικό Se og Hør ότι “διαδίδει ψέματα” για τον μνηστήρα της, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο του 2022. Η 52χρονη Märtha Louise και ο πνευματικός καθοδηγητής και θεραπευτής με έδρα το Λος Άντζελες πρόκειται να παντρευτούν τον Αύγουστο και η ίδια κατηγόρησε τη μητέρα του ότι φέρεται να διέδωσε ψευδείς πληροφορίες για την παιδική του ηλικία.

“Η Se og Hør συνεχίζει να διαδίδει ψέματα για τον αρραβωνιαστικό μου. Όπως είπα στο podcast heartsmart_convos, η Se og Hør απλώς επαναλαμβάνει τα ψέματα μέχρι να τα πιστέψουν όλοι“, ξεκίνησε τη δήλωσή της στο Instagram η πριγκίπισσα Märtha Louise. Τα σχόλια συνόδευσαν μια φωτογραφία της ίδιας και του Durek να στέκονται χέρι-χέρι σε μια βεράντα, προτού δείξει φωτογραφίες από αυτό που είπε ότι ήταν το πατρικό του σπίτι.

“Αυτή τη φορά, επαναλαμβάνουν το ψέμα ότι ο Durek δεν ήταν από πλούσια οικογένεια ως παιδί (επειδή το λέει η μητέρα του, η οποία έβγαζε χρήματα από τη διάδοση όποιων ψεμάτων μπορούσε), ενώ η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσε σε μια καλή γειτονιά, η μητέρα του τον άφησε σε μικρή ηλικία και στην πραγματικότητα ήταν η μητέρα του που δεν είχε χρήματα, όχι ο ίδιος. Δεν ήταν καν κοντά του. Η πτώχευση του πατέρα του Durek ήρθε αφού ο Durek μετακόμισε, οπότε δεν επηρεάστηκε από την πτώχευση του πατέρα του” πρόσθεσε.

Η πριγκίπισσα Märtha Louise αναφέρθηκε και στις άλλες φωτογραφίες που μοιράστηκε λέγοντας ότι είναι “το σπίτι που μεγάλωσε ο Durek [στο] Foster City της Καλιφόρνια”, το οποίο, όπως είπε, αξίζει σήμερα περίπου 2,7 εκατ. δολάρια, μαζί με μια δήλωση μίας από τους παιδικούς φίλους του αρραβωνιαστικού της “για το ότι ήταν ένα από τα πλουσιότερα παιδιά στο σχολείο. “

Δεν έχει σημασία για μένα [αν] ήταν από οικογένεια με χρήματα ή όχι ως παιδί, αλλά το γεγονός είναι ότι ήταν, και έχω βαρεθεί τα ψέματα του Se og Hør για εμάς. Και για τον Durek”, έγραψε. Η πριγκίπισσα συνέχισε να καυτηριάζει τη μητέρα του Durek και την “ανήθικη” δημοσιογραφία.

Μετά τη μακροσκελή αυτη ανάρτηση ακολούθησε νεότερο μήνυμα της πριγκίπισσας όπου ανακοινώνει την απόφαση του ζευγαριού να επικεντρωθεί στον γάμο του και να αγνοήσει τις κακόβουλες επιθέσεις του Τύπου.

“Σήμερα χαράσσουμε μια γραμμή. Γνωρίζουμε ότι κάποια μέρη του Τύπου θα συνεχίσουν με ψέματα για εμάς, καθώς ο γάμος μας πλησιάζει. Καθώς ετοιμαζόμαστε για τη Μεγάλη Μέρα μας, είμαστε αφοσιωμένοι ο ένας στη φροντίδα του άλλου, δίνοντας προτεραιότητα στην ψυχική μας ευημερία και την αγάπη μας, και ως εκ τούτου αποφασίσαμε ότι από σήμερα και στο εξής, δεν θα σχολιάζουμε τίποτα που μας πετάει ο Τύπος.

Σημειώστε ότι οποιαδήποτε σχόλια που μας αποδίδονται στον Τύπο μετά την έκδοση αυτού του μηνύματος έγιναν πριν από την ανάρτηση.

Εστιάζουμε στη δημιουργία ενός γάμου που αντανακλά το βάθος της αγάπης μας και είμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό και χαρά για τους εορτασμούς που έρχονται. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση καθώς ξεκινάμε αυτό το όμορφο ταξίδι μαζί, γιορτάζοντας την αγάπη μας που τελειώνει στον γάμο μας στο Geiranger”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα